Zoek een spel
Statistieken
 • Bezoekers online: 1
 • Sinds 20-02-2010: 114421
 • Games: 426
 • Categorien: 16
Link ons
 • Url: http://www.graagspele.nl
 • Titel: spele
 • Onze Link plaatsen ?

Disclaimer

  Algemeen

  Deze website wordt u aangeboden door de redactie/makers van Graagspele.nl, hierna te noemen de redactie, onder de hier omschreven voorwaarden (de "gebruiksovereenkomst").

  Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met deze gebruiksovereenkomst.
  De redactie is gerechtigd deze voorwaarden op elke daartoe gewenst tijdsstip stilzwijgend te wijzigen, waarna u door gebruik te blijven maken van deze website automatisch met de gewijzigde overeenkomst akkoord gaat.

  De redactie stelt informatie, discussieforums en links naar websites van derden aan u beschikbaar.
  De redactie probeert hierbij de inhoud van de informatie op deze website zoveel mogelijk op juistheid te controleren, maar kan dit niet garanderen.
  Er kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend en de redactie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie die op of via deze site beschikbaar is.

  De redactie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden - informatie op de websites of de inhoud van SMS berichten.
  Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden.
  De redactie van Graagspele.nl is onder geen enkele manier verantwoordelijk te houden voor het niet goed functioneren van de aangeboden diensten.

  Wij zijn in het geheel niet verantwoordelijk voor de kwaliteit, software e.d. m.b.t. spellen waar naartoe wordt doorverwezen, ook niet voor spellen waarop tegen betaling kan worden gespeeld of waar tegen betaling games kunnen worden gedownload.
  De verantwoordelijkheden voor deze (betaal)sites liggen geheel bij de aanbieder oftewel de eigenaars van deze sites.
  U speelt en handelt op de zogenoemde sites onder eigen risico. De kosten die u via uw telefoon of andere betaalmethoden voor deze sites betaalt, kunnen dan ook onder geen enkele voorwaarde op de makers/ eigenaars van Graagspele.nl verhaald worden!


  Copyright Spellen

  Om het risico te minimaliseren dat er inbreuk gepleegd wordt op enig copyright van de door ons opgenomen spelletjes hebben we een aantal maatregelen genomen. Middels deze pagina informatie willen we onze gebruikers, of één ieder die hier belang aan hecht, hiervan op de hoogte stellen.

  We hebben voor het plaatsen van een aantal spelletjes toestemming gevraagd en gekregen bij de door ons bekende copyright houders.
  Een aanzienlijk aantal spelletjes mag zonder enige (rand)voorwaarden op internetsites geplaatst worden, voor een aantal hebben we geen copyright informatie kunnen vinden of kunnen we door algemeen gebruik op het internet deze informatie niet (meer) achterhalen.
  Sommige spelletjes mogen onder speciale voorwaarden worden gebruikt met in achtname van een aantal randvoorwaarden.
  Aan deze randvoorwaarden wordt, voor zover wij dat zelf kunnen beoordelen, door Graagspele.nl voldaan.
  We veranderen niets aan de source code van de spelletjes. Vermeldingen van bijvoorbeeld credithouders, merknamen, of verwijzingen naar websites blijven ongewijzigd.
  Voor een aantal spelletjes wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde deeplinking techniek.
  Hierbij linken we naar het internetadres waar de originele spelletjes code zich bevindt en wordt de spelletjes code (FLASH of SHOCKWAVE) NIET gekopieerd naar de Graagspele.nl server.
  We zijn ons bewust van het feit dat deeplinking een onderwerp van discussie is, er is ons echter geen informatie bekend dat dit verboden is (zie artikelen over (deep)linking).
  We worden tevens gesterkt in deze opvatting door het feit dat deze techniek door zeer veel andere internetsites wordt toegepast.
  De wetgeving rond internet ontwikkelingen en toepassingen is nog volop in beweging, waardoor hetgeen wel/niet is toegestaan niet altijd duidelijk is en er ruimte blijft voor eigen interpretatie.
  Het kan dus voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyright houder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad.
  In voorkomend geval verzoeken we u om contact met ons op te nemen.
  Dit kan via een bericht aan de redactie, gebruik hiervoor het contactformulier.

  Indien uw bezwaar redelijk danwel begrijpelijk is zal de naar het betreffende spelletje z.s.m. worden verwijderd van Graagspele.nl.
  Onze ervaring heeft aangetoond dat deze insteek succesvol werkt.
Advertentie